Bli guldfadder!

Villkor för guldfadderskap:

Som guldfadder får du en möjlighet att stödja en mjölkproduktion som är god för djur, människa och miljö. Du får också chansen att ett ge extra stöd till våra svenska mjölkbönder. Detta extra stöd bidrar till att bönderna kan fortsätta att erbjuda närproducerade ekoprodukter från glada och välmående kor.

Som guldfadder får du välja en ko att bli fadder till. Du ett fadderbevis att rama in och hänga upp på väggen hemma eller på jobbet! Under året uppdaterar vi med stora händelser i kossornas liv tillsammans med fotografier på Facebook.

Varje år får du komma på en fadderträff för att hälsa på din kossa. Denna träff hålls på ett förutbestämt datum som du får en inbjudan till. Du bjuds på rundvisning och får smaka på våra goda mejeriprodukter.

Guldfadderskap kostar från 100:-/ månad eller mer om du vill som dras via autogiro varje månad. Fadderskapet gäller för en enskild person eller en familj med föräldrar och barn.

Du betalar på autogiro genom att acceptera villkoren, trycka på till anmälan och fylla i dina uppgifter i formuläret. Vill du avsluta fadderskapet behöver du endast säga upp autogirot och informera oss via mail. Redan inbetald faddergåva krediteras ej. Även vi på gården kan behöva avsluta fadderskapet om det uppstår en situation där djuret måste lämna oss på gården. Vid en sådan händelse erbjuds du som fadder att lära känna en annan glad ko eller att direkt avsluta fadderskapet.

När du varit guldfadder i ett år så mailar vi ut ett erbjudande till dig om fortsatt fadderskap.