Bli fadder till en ekologisk ko!

Våra kor och kalvar behöver dig som värdesätter ett lantbruk med fokus på god djurvälfärd och miljövänlig odling. Vill du stödja oss i att ge våra kor och kalvar ett gott liv, då kan du bli fadder till en ko!

Vi är ett gäng unga, glada bönder på Nygården utanför Hjo.  Vi driver en gård med ekologiska mjölkkor för att vi älskar kor och för att vi vill producera ekologisk mjölk av högsta kvalité med hjälp av lyckliga kossor!

Våra kor och vi bönder behöver dig! De stöd vi får in genom ditt fadderskap går till att säkra bästa möjliga djurvälfärd för våra kor och ge dig möjlighet att köpa vår närproducerade mjölk i butikshyllan. Här får du möjlighet att direkt påverka!

Du har möjlighet att välja mellan att bli guldfadder och få allt som ingår i vårt fadderskapspaket (se nedan) eller att bli en silverfadder till en ko och få ett fadderbevis. Du kan också ge bort ett kofadderskap i gåva!

Om du vill kan du maila oss en bild på dig eller gåvomottagaren som presenteras på hemsidan tillsammans med er ko.

Som guldfadder får du:

 • Möjlighet att stödja en mjölkproduktion som är god för djur, människa och miljö.

 • Möjlighet att ge extra stöd till våra svenska mjölkbönder. Detta extra stöd bidrar till att bönderna kan fortsätta att erbjuda närproducerade ekoprodukter från glada och välmående kor.

 • Välja en ko att bli fadder till. Ett fadderbevis kommer sedan skickas hem till dig. Detta kan du sedan rama in och hänga på väggen hemma.

 • Varje år komma på en fadderträff för att hälsa på din kossa. Denna träff hålls på ett förutbestämt datum som du får en inbjudan till. Du bjuds på rundvisning och får smaka på våra goda mejeriprodukter.

 • Guldfadderskapet kostar från 100:-/månad eller mer om du vill som dras via autogiro en gång i månaden.

Som silverfadder får du:

 • Möjlighet att stödja svensk mjölkproduktion som är god för djur, människa och miljö.

  • Möjlighet att ge extra stöd till våra svenska mjölkbönder. Detta extra stöd bidrar till att bönderna kan fortsätta att erbjuda närproducerade ekoprodukter från glada och välmående kor.

  • Välja en ko att bli fadder till. Sedan kommer ett fadderbevis att skickas hem till dig.

  Silverfadderskapet kostar från 500:-/år eller mer om du vill som dras via autogiro som en engångskostnad.

Företagsfadder

 • Som företagsfadder får ditt företag, skola eller organisation en möjlighet att stödja en mjölkproduktion som är god för djur, människa och miljö.

 • Som företagsfadder får du tillsammans med dina vänner eller kollegor välja en ko att bli fadder till. Ni får sedan ett fadderbevis att rama in och hänga upp på väggen hemma eller på jobbet!

 • Varje år får ni som grupp komma på en fadderträff för att hälsa på er kossa. Denna träff hålls på ett förutbestämt datum som ni får en inbjudan till. Ni bjuds på rundvisning och får smaka på våra goda mejeriprodukter.

 • Företagsfadderskap kostar från 1000:-/ månad eller mer om du vill som dras via autogiro varje månad.

Ge bort ett fadderskap i gåva

 • Ge bort en kofadderskap i gåva och få ett gåvobevis för valfritt belopp, dock minst 500:-/år.

  En fin present att ge bort till någon du vet bryr sig om goda mejeriprodukter skapade av svenska bönder och kossor. 
Anmälan till att bli guldfadder »
Anmälan till att bli silverfadder »
Anmälan till att bli företagsfadder
Köp ett gåvobevis »