Köp ett gåvobevis

Som gåva ger du

Du kan ge bort ett fadderskap i gåva, vi skickar då ett snyggt gåvobevis till dig som du kan ge bort. Gåvan gäller för en enskild person, familj eller en grupp t.ex. dagis, skola och företag.  

Din gåva går till att säkra bästa möjliga djurvälfärd för våra kor och ge er möjlighet att köpa vår närproducerade ekomjölk i butikshyllan.

Du betalar via autogiro genom att acceptera villkoren, trycka på till anmälan och fylla i dina uppgifter i formuläret. När du fyller i autogiromedgivandet så medger du att beloppet dras från ditt konto endast en gång. I autogiromedgivandet väljer du vilken ko du vill ge bort fadderskap till. Om du vill kan du maila oss en bild på gåvomottagaren som presenteras på hemsidan tillsammans med sin ko. Du kan välja att skänka ett valfritt belopp i gåva, dock minst 500 kr. Fadderskapet gäller i ett år från och med teckningsdatum. 

Vill gåvomottagaren avsluta fadderskapet tidigare så kontaktar denne oss via mail, fadderavgiften krediteras ej. Vi på gården kan behöva avsluta fadderskapet om det uppstår en situation där djuret måste lämna oss på gården. Vid en sådan händelse erbjuds gåvomottagaren att lära känna en annan glad ko eller att direkt avsluta fadderskapet. 

När gåvomottagaren varit fadder i ett år så mailar vi ut ett erbjudande om fortsatt fadderskap.